Meer inzicht in acute lage rugklachten

Als u door uw rug bent gegaan, spreken we van een spit. Bij deze meest voorkomende vorm van acute rugpijn kan het ‘ineens in de rug schieten’. Dit kan voorkomen bij te lang zitten, bij het maken van een verkeerde beweging, of tijdens het tillen van iets zwaars.

Rugklachten zijn lastig en vervelend en kunnen uw humeur er onder laten lijden. Ook het dagelijks leven kan er door worden belemmerd, zoals het doen van het huishouden, uw werk en andere activiteiten als sporten, winkelen, uitgaan of tuinieren.

Bij Fysio on the Move hebben we het David rugprogramma om rugklachten effectief te bestrijden. De apparaten zijn dusdanig ingesteld dat u specifieke spieren kunt trainen. De oefening apparatuur houdt andere spieren buiten beeld en u traint dus alleen de spieren om de rug te versterken en te stabiliseren. Naast trainen bij ons op locatie krijgt u ook oefeningen mee voor thuis. We helpen u graag!

Check de video hieronder die wij hebben opgenomen over onze David Rugtherapie. Onze fysiotherapeut legt u daarin uit hoe onderrugklachten er precies uitzien en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Maak direct een afspraak

Onze fysiotherapeut legt uit

Ontmoet uw therapeut