ONZE PRAKTIJK IN HARTJE BODEGRAVEN

Fysio on the Move werkt al dertig jaar aan fysiotherapie op maat. Of u nu een acute klacht heeft, gericht wilt werken aan een terugkeer op het sportveld, of goede zorg nodig heeft voor een chronische aandoening, ons team staat voor u klaar!

PROFESSIONALS ZONDER KAPSONES
Vanuit onze kennis als professionals adviseren we u op het gebied van behandelingen, verwachtingen en resultaten. Onze therapeuten zijn allemaal al lange tijd verbonden aan Fysio on the Move. Dat zorgt voor een vriendelijke, ontspannen sfeer. We willen dat  u zich thuis voelt. Samen met u gaan we aan de slag met een persoonlijk behandelplan.

KENNIS INSPIREERT ONS
We houden voortdurend onze vakkennis up-to-date. Daarmee kunnen we de beste zorg bieden en het is ook een extra motivatie voor onszelf. Op het gebied van behandelingen van patiënten zijn er veel ontwikkelingen. We boren bij Fysio on the Move steeds nieuwe lagen aan in ons vak.

In 2017 is onze praktijk verhuisd naar het Medisch Centrum in Noord aan de Willem de Zwijgerstraat 9D. Zo brengen wij meerdere disciplines bij elkaar door het ‘samen onder één dak’- principe, zoals huisartsen en een dependance van het ziekenhuis Groene Hart en werken wij samen aan een vruchtbare voedingsbodem tussen verschillende disciplines.

TOEKOMST PLANNEN
Ook wij hebben met de AVG wetgeving te maken vanaf 25 mei 2018. Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons in veilige handen. Wij hebben uw privacy hoog in het vaandel staan en houden ons dan ook aan de strenge procedures.
Wij zijn nu ook te bereiken via persoonlijke mailadressen, zo zijn we nog sneller te bereiken en zijn de lijnen korter.

ONTMOET ONS TEAM!