David rugprogramma

Heeft u al langere tijd last van u rug? Wilt u uw leefstijl aanpassen om zo weer fit en soepel te kunnen bewegen? Dan is het David programma bij Fysio on the Move iets voor u!

Het David rugprogramma is een wereldwijde erkend, uniek concept dat zowel de mobiliteit als de kracht van de wervelkolom traint door nauwgezette controle van de lichamelijke aanpassingsprocessen. Het concept bestaat uit meerdere apparaten die allen gelinkt kunnen worden met de geavanceerde software-oplossing. Het is een totaalbenadering: traditionele fysio, hef-en tiltechnieken, ergotherapie, stabilisatie. David is een bijzondere vorm van kracht- en coördinatietraining en vindt plaats op een speciaal fysiotherapeutische behandeltoestellen.

 

Tijdens de behandeling op het toestel wordt het onderlichaam gefixeerd. Benen en bekken bewegen dus niet mee. Op deze manier wordt onder andere de strek,rotatie en zijwaardse bewegingen van de rug getraind. Op een aantal manieren kan de belasting tijdens de behandeling bovendien worden aangepast door onze fysiotherapeut aan uw individuele mogelijkheden en beperkingen.

De lessen worden gegeven onder begeleiding van onze fysiotherapeut Steven van Beekveld.

LOCATIE: Medisch Centrum Bodegraven

TOEKOMSTIGE DATA:

Er zijn op dit moment geen lessen ingepland.